Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Icardi'den ayrılık kararı alan Wanda Nara, L-Gante ile buluştu

clipper

Üye
Icardi'den ayrılık kararı alan Wanda Nara, L-Gante ile buluştu

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'den ayrılık kararı aldığını duyuren Wanda Nara, bu açıklamanın hemen ardından adının aşk dedikodularına karıştığı rapçi L-Gante ile bir araya geldi.

IxFvibicEkSLMX5y07oKtA.jpg

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara boşanıyor. Ayrılığı açıklayan Nara'dan ilk hamle geldi. Arjantinli basınının iddiasına göre; Nara, bir dönem adının aşk dedikodularını karıştığı ve klibinde oynadığı rap’çi L-Gante ile bir gece kulübünde bir araya geldi.
SqoPf_yo_0uaurHz9TMfaw.jpg

Arjantin medyada, Nara ve Icardi’nin ayrılık kararı öncesinde komşularının duyacağı şekilde şiddetli bir kavga ettiğini de yazdı.
vPWG2mxPNkedE4iDWyLyUA.jpg

Bir dönem Nara, L'Gante'nin klibinde oynamış ve samimi görüntüler vermişti. Ardından L'gante ile Nara'nın klip çekimi dışında da görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bu olay sonrası Icardi ve Nara'nın ayrılık kararı aldığı iddia edilmiş ancak ikili ilişkilerine devam etmişti.
901awTRLeUuJII6vkEG52w.jpg

AYRILIK AÇIKLAMASIWanda, "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken bin kat daha fazlasını denemek de hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, o çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım." diyerek ayrılığı duyurmuştu.
iq8hmoMNOkGI21lfLJ9LiA.jpg

"BİR KEZ DAHA DENEDİM AMA OLMADI"America TV’ye konuşan Nara orada yaptığı açıklamada ise “Kişisel ve sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha denedim ama olmadı. Bırakın herkes konuşsun, ben hiç konuşmadığım şeyleri en sona sakladım.” dedi.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri